Fredberg weet wat de nieuwe RSC Anderlecht-versterkingen nodig hebben

28 mei om 15:03

RSC Anderlecht eindigt het seizoen als de nummer drie en zal ongetwijfeld hopen komend seizoen beter te doen. De ploeg kan er dan wel helemaal anders gaan uitzien, weet ook CEO of Sports Jesper Fredberg.

Voor de Deen staat er weer een drukke transferzomer op het programma. Al zijn er ook nog veel vraagtekens in de huidige spelerskern. "Doet Vertonghen er nog een jaar bij, bijvoorbeeld? Daar kan ik nu nog geen antwoord op geven", geeft hij aan bij Het Laatste Nieuws.

Wat wél zeker is, is dat Anderlecht versterkingen zal halen. En voor Fredberg zal er één ding absoluut nodig zijn. "De nieuwe spelers die we zullen halen zullen vooral héél hongerig moeten zijn. We willen blijven stappen zetten en ook volgend jaar willen we meedoen voor de titel", aldus Fredberg nog.

Anderlecht zal deze zomer ongetwijfeld al afscheid moeten nemen van Zeno Debast. Ook Kasper Schmeichel, Federico Gattoni, Jan Vertonghen, Amadou Diawara, Majeed Ashimeru, Kristian Arnstad, Ludwig Augustinsson, Thomas Delaney, Francis Amuzu kunnen de club verlaten. Daarnaast is het nog maar de vraag of sterkhouders zoals Anders Dreyer en Mario Stroeykens langer blijven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.