Mechele kan geluk niet op na landstitel voor Club Brugge: "Zou ervan kunnen wenen"

26 mei om 21:00

Landstitel nummer zes voor Brandon Mechele, die voor een zesde keer mag vieren met Club Brugge. Een record bij Blauw-Zwart voor een rasechte Club-man.Achteraf stond hij dan ook te glunderen.

Een zichtbaar tevreden Mechele kon zijn geluk niet op met zijn zesde landstitel voor Club Brugge. "Het is mooi he, recordje", lacht Mechele bij Eleven Sports. "Het is fantastisch. Ik heb er echt geen woorden voor om als Club-man zes keer kampioen te worden."

De tranen stonden Mechele tijdens het interview ook in de ogen. 'Ik zou ervan kunnen wenen', ging hij verder. "Dit betekent echt heel veel. Niemand dacht dat we nog kampioen konden worden, maar het is ons toch gelukt", aldus de verdediger.

Zes mooie titels en een hele mooie dit seizoen. Al is het niet de mooiste ooit voor Mechele. "Deze titel is voor mij nu de tweede mooiste in mijn carrière. De mooiste was toch die met Leko als trainer, maar deze is toch ook extra speciaal", besluit een dolblije Mechele.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.