Nog één horde voor KV Kortrijk & Alexandersson: "Moeten overal op voorbereid zijn"

26 mei om 13:26
Laatste update: 26 mei om 13:26

KV Kortrijk en Lommel spelen zondagnamiddag de terugwedstrijd in de barrages. De inzet is het laatste ticket om volgend seizoen in de Jupiler Pro League uit te mogen komen. De Kerels wonnen vorige week in Lommel, met 0-1. 

"Ik zou graag van in het begin veel agressiviteit en intensiteit zien", begint Alexandersson voor de camera van Eleven DAZN. "Ik ben me ervan bewust dat het voetbal misschien van een niet al te hoog niveau kan zijn in het begin van de wedstrijd. We moeten overal op voorbereid zijn."

Van onderschatting is er geen sprake bij Alexandersson. "Zij zijn erg gevaarlijk", aldus de coach. "Een goed team met dreiging in elke linie, daar zijn we ons van bewust."

Volgens Alexandersson is de steun van het thuispubliek van erg groot belang. "De spelers moeten moedig zijn en hun eigen spel spelen. Met de steun van het publiek kunnen ze vliegen", besluit de coach van KV Kortrijk. 

Om 13u30 start de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Lommel. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.