Na regen komt zonneschijn, Club Brugge-flop Letica ontbolstert volledig in Zwitserland

25 mei om 18:20

Bij Club Brugge kende hij nog een moeilijke periode, maar in Zwitserland is Karlo Letica helemaal ontbolsterd. Bij zijn club Lausanne Sport is hij in zijn eerste jaar meteen uitgeroepen tot de Speler van het Jaar.

Dat kondigde de club zelf aan op social media. Letica was bij Lausanne Sport, dat nipt de degradatie wist te ontlopen in Zwitserland, de uitblinker van het elftal. De doelman speelde 39 partijen voor de club en slikte daarin 51 doelpunten en hield tien keer de nul.

Voor Letica nog wat glans na enkele moeilijke jaren. Hij werd in het verleden nog bestempeld als een toptalent en werd in 2018 door Club Brugge in huis gehaald. Hij wist echter niet te overtuigen en werd na één jaar uitgeleend aan onder meer SPAL en UC Sampdoria.

In 2021 verliet hij Club Brugge definitief voor CFR Cluj, waar hij zich nooit in de basis wist te werken. Hij trok daarop richting het Roemeense FC Hermannstadt, maar die club verliet hij ook na één seizoen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FC Lausanne-Sport ⚪️🔵 (@lausanne_sport)