Besnik Hasi is niet van plan om over toekomst te spreken

Hasi: ''Omdat iemand n’importe quoi heeft verteld, moet ik daarop reageren?''

24 mei om 17:35
Laatste update: 24 mei om 17:41

Besnik Hasi staat aankomende speelronde met KV Mechelen tegenover Standard en in het teken daarvan was er een persconferentie. Toch probeert de pers het een en ander los te krijgen bij de trainer over zijn toekomst. Daar reageerde de trainer enigszins geïrriteerd op.

Hasi maakte meteen duidelijk dat vragen over zijn toekomst ongewenst zijn. ''Alleen vragen over de match tegen Standard, hè. Over mijn toekomst gaan we niet spreken'', zei Hasi tegen Het Nieuwsblad.

De coach wil zelf bepalen wanneer hij naar buiten treedt met nieuwe updates. ''Omdat iemand n’importe quoi heeft verteld, moet ik daarop gaan reageren? Dat ga ik niet doen. Als er iets is, dan zeg ik het'', vertelde Hasi.

Hasi vindt dat er te veel wordt bemoeid met zijn toekomst en wil het graag bij zichzelf houden. ''Die controle heb ik. Anderen weten dat blijkbaar beter, maar dat is niet zo…'', aldus Hasi.

De match tussen KV Mechelen en Standard wordt aankomende zaterdag om 20.30 uur gespeeld.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.