Bayern-icoon over mogelijke komst Kompany naar Bayern München

Bayern-icoon over Kompany: “Kan me niet voorstellen dat alle bazen overtuigd zijn”

23 mei om 19:16

Bayern-icoon Lothar Matthäus hoopt dat Vincent Kompany snel gepresenteerd wordt als de nieuwe hoofdtrainer van Bayern München. Toch vraagt Matthäus zich hardop af of iedereen van de leiding bij Bayern overtuigd is van Kompany als hoofdtrainer van Der Rekordmeister.

Matthäus geeft aan waarom het belangrijk is dat Bayern Kompany snel contracteert. “Als men overtuigd is van hem als trainer, dan moet je hem laten tekenen. Momenteel is er namelijk geen trainer voor volgend jaar en dus moet men zo snel mogelijk een coach voorstellen om ook de voorbereidingen aan te vatten”, citeert het Duitse RTL Matthäus.

Bayern en Kompany zouden al een akkoord bereikt hebben. Het is nu nog aan de clubs Bayern en Burnley om op clubniveau ook tot een akkoord te komen. Matthäus geeft aan dat er bij het bestuur toch twijfels zijn over de komst van Kompany.

“Ik kan me niet voorstellen dat alle bazen bij Bayern München even overtuigd zijn van Kompany. Maar het belangrijkste is dat de sportief directeurs Max Eberl en Christoph Freund dat wel zijn”, besluit Matthäus.