Speler van het seizoen: Puertas (Union) of Skov Olsen (Club Brugge)?

Speler van het seizoen? “Hij is een genie, hij verlaat ze voor viervoudige van de prijs”

23 mei om 17:43

In de wekelijkse discussie tijdens de uitzending van La Tribune stond deze keer de vraag centraal wie de beste speler van het seizoen in de Jupiler Pro League is. Met nog slechts één dag te gaan voor het einde van het kampioenschap, was het tijd voor Eby Brouzakis en Nicolas Frutos om hun keuze te maken.

Nicolas Frutos koos voor Cameron Puertas van Union als de uitblinker van het seizoen. Hij prees de middenvelder voor zijn veelzijdigheid en effectiviteit. Volgens Frutos heeft Puertas enorm veel kwaliteiten. “Hij is goed in combineren, maar hij weet ook hoe hij effectief moet zijn en simpel moet spelen. Hij heeft zijn spel verhoogd voor de play-offs en bezorgt Union misschien wel de titel," aldus Frutos.

Eby Brouzakis, daarentegen, vond dat Andreas Skov Olsen van Club Brugge de eer toekomt. Volgens hem heeft de Deense vleugelspeler een uitzonderlijk seizoen gehad. "Hij is een genie zoals alle linkspoten. Hij kwam voor 6 miljoen en gaat weg voor het drie- of viervoudige”, klinkt het. 

“Hij is het hele seizoen beslissend geweest en dat betekent dat Brugge de titel kan pakken," vertelde Brouzakis. Wie uiteindelijk de strijd won in La Tribune blijft in het midden. Beide spelers hebben hun team alvast naar nieuwe hoogtes gebracht, wat hen waardige kandidaten maakt voor deze prestigieuze titel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.