Joao SIlva kapitein over KV Kortrijk tegen Lommel

KVK-kapitein Silva blikt vooruit op terugwedstrijd tegen Lommel: "In een vol huis winnen"

23 mei om 10:00
Laatste update: 23 mei om 10:40

Het belooft nog even spannend te worden voor KV Kortrijk en Lommel. Aanstaande zondag staat de terugwedstrijd in de barrages op het programma. De heenwedstrijd in Lommel eindigde op 0-1 in het voordeel van De Kerels. KVK-kapitein Joao Silva blikt vooruit op het thuisduel. 

Silva speelt zondag z'n 40e - en laatste - wedstrijd van het seizoen. "Ik neem in de eerste plaats de overwinning mee, 0-1 is nuttig, maar ik besef dat we nog een moeilijke wedstrijd krijgen", beseft Silva op de website van de club. "Lommel heeft kwaliteit, ze zullen alles uit de kast halen om te promoveren."

Om Lommel opnieuw te verschalken, weet Silva dat er een goede organisatie zal moeten staan. "Wij zullen een goede verdediging nodig hebben en tegelijk moeten we ervoor gaan om te scoren", zegt Silva. " Als het wat meezat, hadden we daar al een ruimere voorsprong kunnen nemen."

Volgens de kapitein van KV Kortrijk wil iedereen de wedstrijd bijwonen, waaronder ook zijn familie. "Ik weet dat het niet gemakkelijk wordt, maar in een vol huis, met zoveel supporters achter ons, moeten wij dit moeilijke seizoen met winst kunnen afsluiten", besluit Silva

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.