Charles De Ketelaere pakte met Atalanta de Europa League en vertelde na afloop

CDK na winst Europa League trots op Atalanta dat op eigen kracht speelde

23 mei om 08:00

Charles De Ketelaere heeft met Atalanta de Europa League-finale gewonnen van Bayer Leverkusen (3-0). Na afloop was er uiteraard ruimte voor blijdschap en euforie. CDK verscheen voor de camera.

Volgens CDK deed Atalanta waar het goed in is. ''Iedereen is blij en wat we neergezet hebben in Europa en vandaag ook is echt genieten. We kwamen als halve leeuwen op het veld die hen onder druk zetten en dat is altijd onze kracht'', noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van CDK.

Buitenlandse journalisten vroegen CDK vlak daarna of er wel besef is van de historie die hij en zijn team schreven. ''We realiseren ons nog niet dat we historie hebben geschreven, maar het is een geweldig gevoel. Mogelijk komt het besef over een aantal jaren'', aldus De Ketelaere.

De Ketelaere speelde in het verleden 120 wedstrijden voor Club Brugge. Tijdens die periode maakte de Rode Duivel 25 goals en gaf hij 20 assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.