"Ik wil alleen zeker zijn dat ik Anderlecht kan geven wat het verdient"

22 mei om 08:00

Jan Vertonghen kan Anderlecht niet helpen in de titelstrijd. Vertonghen is momenteel geblesseerd, maar sluit niet uit dat hij zijn aflopende contract verlengt.

"Goh, ik beslis binnen nu en een maand", staat te lezen in Het Belang Van Limburg. "Ik wil er tijdens de EK-voorbereiding ook niet te veel mee bezig zijn en Anderlecht is vragende partij om een antwoord te krijgen. Er is al één goed gesprek geweest met Anderlecht, maar de afgelopen weken was het einde van de competitie voor iedereen belangrijker. Ik ben deze week op de club en dan zitten we weer samen."

Vertonghen heeft genoeg redenen om door te gaan. "Ik voel me goed, we spelen op een goed niveau en volgend jaar is er Europees voetbal. Ik wil alleen zeker zijn dat ik Anderlecht kan geven wat het verdient. Het laatste wat ik wil is een blok aan het been zijn van de club. Het hangt ook af van hoe ik mezelf voel als ik uit mijn bed stap. Al moet ik bekennen dat dat dit seizoen een pak beter was dan vorig seizoen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.