Technisch directeur Csepregi vertrekt bij Beerschot

OFFICIEEL: Technisch directeur Csepregi verlaat Beerschot

21 mei om 15:42

Technisch directeur Gyorgy Csepregi vertrekt bij Beerschot. Dat laat de club via de officiële kanalen weten. Csepregi gaat in de aankomende periode een overdracht doen van zijn dossiers en zijn geleverde scoutingswerk. Beerschot bedankt Gyorgy voor zijn werkzaamheden in de afgelopen twee seizoenen.

Csepregi werd in de zomer van 2022 aangesteld als technisch directeur van Beerschot. Csepregi was betrokken bij het scouting team van United World. De technisch directeur speelde een belangrijke rol in het samenstellen van de ploeg waarmee Beerschot dit seizoen promoveerde en kampioen werd in de Challenger Pro League.

Csepregi deelde het volgende over zijn vertrek bij Beerschot. “Ik vind het zelf heel erg jammer om de deur hier na twee jaar achter mij te moeten dichttrekken. Ik heb enorm genoten van de twee seizoenen hier bij Beerschot en wil iedereen in en rond de club bedanken voor de steun en passie die zij in die periode getoond hebben. Beerschot zal voor mij altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik wens de club veel succes toe in de toekomst”, besluit Csepregi.