Ajax in de markt voor Ethan Mbappé

'Broertje Mbappé kan PSG verlaten, meerdere topclubs tonen interesse'

21 mei om 11:04

Heel wat ploegen zijn in de markt voor Ethan Mbappé. Dat meldt Le Parisien. Volgens het Franse medium moet de jonge middenvelder PSG in navolging van zijn broer Kylian verlaten. 

Kylian Mbappé maakte krap twee weken geleden bekend dat hij vertrekt bij Paris Saint-Germain, maar ook zijn broertje Ethan lijkt op weg naar de uitgang. De zeventienjarige middenvelder moet volgens Le Parisien vertrekken bij de Parijzenaren. Ajax zou een van de geïnteresseerde clubs zijn, samen met Borussia Dortmund en Lille OSC.

Het broertje van Kylian Mbappé kwam dit seizoen voornamelijk uit in de O19 van PSG. De jonge spelverdeler debuteerde al wel in het eerste elftal. Liefst drie keer maakte hij zijn opwachting in de Ligue 1 en in de Coupe de France kwam hij tweemaal in actie. Ethan Mbappé heeft net als zijn broer een aflopend contract bij PSG.

Ethan zal zijn broer in ieder geval niet volgen naar Real Madrid, meldt het medium. Geen van de geïnteresseerde clubs nam al daadwerkelijk contact op met het zeventienjarige talent. Op 1 juli zit 'het broertje van' daadwerkelijk zonder club. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.