Reus trakteert Dortmund-fans op bier

Reus maakt zich nog populairder en trakteert de Dortmund-fans

18 mei om 22:17
Laatste update: 19 mei om 12:12

Marco Reus speelde zaterdag zijn laatste thuiswedstrijd voor Borussia Dortmund en hij werd door de fans op grootse wijze bedankt. De 34-jarige aanvaller had zelf echter ook nog een cadeautje voor de aanhang van Die Schwarzgelben.

 

Dortmund won met 4-0 van Darmstadt, mede door een doelpunt van de vertrekkende Reus. Hij maakte zich nog wat populairder bij de achterban door alle 80.000 toeschouwers te trakteren op een biertje in het Signal Iduna Park. 'Dank voor alles', schrijft hij. 'Dit afscheidsbier krijgen jullie van mij. Jullie Marco.'

Naast Reus kwamen ook Ian Maatsen en invaller Donyell Malen te scoren. De 48-voudig Duits international werd vooraf geëerd met een groot spandoek van de Gelbe Wand. In de slotfase kreeg hij een publiekswissel, waarna zijn teamgenoten een erehaag vormden.

Het is nog niet bekend waar Reus zijn loopbaan voortzet. Hij zou interesse genieten van St. Louis City, waar zijn goede vriend Roman Bürki keept.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.