Casper Nielsen over RSC Anderlecht-Club Brugge na Union Saint-Gilloise

Nielsen: "Misschien is het beter dat we nu moéten winnen tegen Anderlecht"

14 mei om 11:27
Laatste update: 14 mei om 11:33

Na het 2-2 gelijkspel tussen Club Brugge en Union Saint-Gilloise, weet Blauw-Zwart wat hen te doen staat tegen RSC Anderlecht. Dat beseft ook Casper Nielsen.

Na afloop verscheen een ietwat teleurgestelde Casper Nielsen voor de camera van VTM Nieuws. Hij besefte dat een gelijkspel tegen RSC Anderlecht komend weekend niet meer zal volstaan in de strijd om de titel. "Maar misschien is het wel beter dat we nu gewoon moéten winnen", zei Nielsen. "We moeten gewoon ons spel spelen."

"Vanuit mijn standpunt is er weinig nu weinig verschil, we moeten er gewoon naartoe gaan om te winnen", aldus Nielsen. "We moeten tonen dat we de titel verdienen."

Na het gelijkspel tussen Club Brugge en Union SG is RSC Anderlecht de lachende derde. De Brusselaars blijven zo leider, voor tweede in de stand Club Brugge. Union is derde, maar met nog twee wedstrijden te gaan blijven ook zij in de running om de titel te pakken. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.