Baro over afscheid Vanhaezebrouck bij KAA Gent

Baro over afscheid HVH bij Gent: “Memorabel, toptrainer en meester tacticus”

14 mei om 09:27

Sam Baro, de eigenaar van KAA Gent, reageerde op het officiële afscheid van Hein Vanhaezebrouck bij De Buffalo’s. Baro steekt de loftrompet over de hoofdtrainer die na het seizoen na in totaal 7 jaar afscheid neemt bij Gent.

Baro uit zich zeer complimenteus over hoofdtrainer Vanhaezebrouck. “KAA Gent zal altijd met fijne herinneringen en respect terugblikken op de memorabele samenwerking met Hein. Hein is een toptrainer en meester tacticus. Een intelligente coach, die staat voor mooi aanvallend tactisch voetbal, verzorgd en efficiënt, met de nodige intensiteit”, deelt Baro via de officiële kanalen van Gent.

Baro noemt Vanhaezebrouck een ambassadeur voor het Belgische voetbal. “Hij is een ambassadeur voor KAA Gent, meer nog, hij is een ambassadeur voor het Belgische voetbal. Wij zijn als club ontzettend dankbaar voor het geweldige werk dat Hein heeft geleverd en zullen verder bouwen op zijn fundamenten”, geeft Baro aan.

Baro geeft tot slot aan dat zowel Vanhaezebrouck als Gent toe waren aan een nieuw avontuur. “Na constructief overleg is dit voor beiden het juiste moment om andere paden te verkennen. We wensen Hein heel veel succes toe en zijn ervan overtuigd dat we hem hier nog gaan zien, one way or another!”, besluit Baro.