Kapitein Maertens na zege Leuven op Gent

Kapitein Maertens na zege op Gent: “Zeker niet evident om te winnen op Gent”

12 mei om 23:29

Mathieu Maertens, de aanvoerder van OH Leuven, blikt terug op de 0-1 zege van Leuven op bezoek bij KAA Gent in de Planet Group Arena. Maertens is erg content met de zege op Gent en geeft aan dat Leuven niet de bovenliggende partij was.

Maertens benadrukt dat Gent sterker voor de dag kwam dan Leuven. “Het is zeker niet evident om te winnen op Gent. We hebben er hard voor gewerkt, het overwicht was duidelijk voor hun. We zijn beloond geweest, want we gaven bijna niets weg”, citeert Sporza Maertens.

Maertens uit zich vervolgens lovend over Leuven dat stand wist te houden tegen Gent. “Iedereen wist op defensief vlak wat hij moest doen, chapeau voor de groep. We hadden zelf nog 2 à 3 kansen, het belangrijkste is wel dat we de 0 hielden”, aldus Maertens.

Maertens geeft aan dat Leuven heeft getoond dat het niet op de laatste plaats thuishoort. “Soms in het voetbal kan je winnen zonder de beste ploeg te zijn. Na dit soort seizoen zijn we blij te bewijzen dat we niet onderaan thuishoren”, besluit Maertens.