Transfervrije Reus heeft clubs voor het uitkiezen

'Transfervrije Reus kan ook ploegmaat van Messi of Ronaldo worden'

12 mei om 18:21

Marco Reus kan rekenen op interesse van St. Louis City, Inter Miami en Al Nassr. Dat meldt Patrick Berger, journalist van de Duitse tak van Sky Sport. De Duitser is na dit seizoen transfervrij, maar hij heeft nog geen beslissing gemaakt over zijn volgende club.

Na dit seizoen vertrekt Reus na twaalf jaar bij Borussia Dortmund. De 34-jarige aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen. Naast St. Louis City, Inter Miami en Al Nassr is er volgens Sky Sport ook veel interesse vanuit Turkije.

Reus heeft nog geen beslissing gemaakt over zijn volgende club. De Duitser is eerst volledig gefocust op zijn laatste wedstrijd in het shirt van Borussia Dortmund: de Champions League-finale tegen Real Madrid. Hiermee lonkt er een droomafscheid voor Reus bij Borussia Dortmund.

Eerder meldde The Athletic al dat Reus al oriënterende gesprekken had gevoerd met St. Louis City. Volgens het Engelse medium was een akkoord echter nog lang niet dichtbij, want er zouden meerdere kapers op de kust zijn uit onder meer Turkije en Saudi-Arabië. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.