Belgische talenten maken indruk op Boskamp: "Zij stelen de show bij Club Brugge"

13 mei om 18:31

Club Brugge blijft een grote kans maken op de titel en rekent daarvoor op enkele jongens uit de eigen streek. Bij Blauw-Zwart krijgen flink wat eigen talenten een kans én maken ze indruk, tot groot jolijt van Johan Boskamp.

De Nederlander ziet ook hoe Club Brugge enkele uitblinkers heeft rondlopen die ook uit eigen land komen. "Wat ik heel leuk vind bij Club Brugge is dat jongens uit de eigen speeltuin het zo goed doen", geeft hij aan bij Het Nieuwsblad.

"De Cuyper, Sabbe. Die Sabbe heeft volgens mij een long of 27. Dan koop je buitenlanders als – hoe heet ie? – Vetlesen en Zinckernagel en zijn het toch die eigen talenten die de show stelen. Zo hoort het. Dat doen zowel Club Brugge, Genk als Anderlecht goed", strooit hij met complimenten.

De laatste die helemaal lijkt door te breken bij Club Brugge is Kyriani Sabbe, die na het vertrek van Tajon Buchanan de eerste keuze is geworden op de rechtsachter.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.