Leoni over titel Anderlecht

Leoni over titel Anderlecht: “Als Club Brugge zo verder speelt, verdienen ze het”

11 mei om 13:28

In gesprek met Théo Leoni, de middenvelder en seizoensrevelatie van Anderlecht, werd duidelijk dat hij zijn kansen op het kampioenschap hoog inschat. Het Nieuwsblad stelt Leoni 45 vragen. 

Of Club Brugge een verdiende kampioen kan worden? "Als ze zo verder spelen en bijvoorbeeld 28 op 30 pakken, dan verdienen ze het. Gefeliciteerd aan hen." Toch blijft Leoni optimistisch over Anderlecht's kansen.

De middenvelder van Anderlecht plaatst zijn geld dan ook op zijn eigen team: "Ik zou wel zot zijn dat niet op Anderlecht te zetten”, lezen we in Het Nieuwbslad. “We hebben nog drie matchen én alles in eigen hand."

Leoni kijkt vooruit naar cruciale wedstrijden, vooral tegen Genk en Club Brugge, waar hij gelooft dat de steun van de fans een grote rol zal spelen. "Met onze supporters achter ons, dat wordt helemaal anders dan de vorige confrontatie. Thuis spelen we met twaalf tegen elf."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.