'Groeibriljant Mukau speelt zich bij KV Mechelen in de kijker van Inter'

11 mei om 17:00

KV Mechelen maakte in 2024 flink wat indruk en had de voorbij weken en maanden enkele uitblinkers rondlopen. Eentje daarvan is Ngal'ayel Mukau, die zich ook serieus in de kijker heeft weten spelen.

Volgens de Italiaanse journalist Maurizio Russo heeft het Italiaanse Inter namelijk het vizier gericht op Mukau. De Italiaanse topclub zag de middenvelder dit seizoen helemaal doorbreken bij KV Mechelen en hoopt Mukau dan ook snel in huis te kunnen halen.

Dat zou ook voor geen al te stevige som moeten zijn. Op X beweert Russo namelijk dat het prijskaartje van Mukau op zo'n twee tot drie miljoen euro wordt geschat, al lijkt de kans klein dat Malinwa hem voor die lage som ook al laten gaan.

Mukau speelde dit seizoen nog even voor Jong KVM, maar brak de voorbije weken helemaal door bij Malinwa. Hij speelde in totaal 25 partijen voor het A-elftal en verlengde eind januari zijn contract bij de club nog tot medio 2027.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.