Castro-Montes: Binnen een paar jaar zal niemand zich de wedstrijd herinneren

Castro-Montes: "Binnen een paar jaar zal niemand zich de wedstrijd herinneren"

9 mei - 20:50
2

Union Saint-Gilloise is opgelucht dat het z'n eerste prijs op het hoogste niveau sinds 1935 te pakken heeft. Alessio Castro-Montes beseft dat de wedstrijd vandaag geen schoonheidsprijs verdiende, maar daar zal de wingback niet van wakker liggen. 

Christian Burgess omschreef de overwinning als een grote opluchting. Castro-Montes beaamde dat gevoel. "Opluchting! Zeker na die tweede helft, we hebben afgezien", zegt de wingback voor de camera van Sporza. "Maar ja, het eindresultaat telt hé."

Castro-Montes geeft toe dat het nog even spannend werd voor Union Saint-Gilloise. "We beginnen ook helemaal niet goed aan die tweede helft en sindsdien was het gewoon vechten voor elke bal. Onze centrale verdedigers hebben geweldig werk geleverd vandaag", voegt Castro-Montes toe. "Binnen een paar jaar zal niemand zich herinneren hoe de wedstrijd verliep."

Na zo'n wedstrijd is de ontlading uiteraard des te groter. "Ja, eindelijk", klinkt Castro-Montes. "Ik denk dat we zeker een prijs verdienen dit seizoen. Een beetje jammer van de start van de Champions' Play-offs, maar deze prijs is toch al binnen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.