Herstellende mevrouw Blessin na Croky Cup: “Heel Union verdient dit”

Herstellende mevrouw Blessin na Croky Cup: “Heel Union verdient dit”

9 mei - 20:20
2

Charlotte Blessin, de vrouw van Union SG-hoofdtrainer Alexander Blessin, was bij de gewonnen bekerfinale tegen Royal Antwerp FC. Union wist met 1-0 te winnen en de revaliderende mevrouw Blessin wilde de bekerfinale niet missen. Charlotte had vorige juli ruggenmerginfarct, oftewel een beroerte, zij is nog herstellende.

Na het laatste fluitsignaal rende hoofdtrainer Blessin naar de tribune om zijn vrouw te omhelzen. “Het was een bijzonder zwaar seizoen voor ons als familie. Maar we hebben altijd gezegd dat we wilden doorgaan. Want als je opgeeft, is alles voor niks geweest”, citeert Sporza een geëmotioneerde Charlotte Blessin.

Mevrouw Blessin kon nog niet het veld op om onderdeel te zijn van de absolute feestvreugde na Union – Antwerp. “Het is zwaar voor mij. Normaal wil ik naar beneden gaan en deze zege vieren. Maar hij wist dat het voor mij niet makkelijk was om naar hier te komen”, deelt Charlotte.

Na de bekerwinst van Union tegen Antwerp geeft Charlotte aan dat haar man en heel Union de prijs heeft verdiend. “Het is Alexander zijn eerste titel. Hij verdient dit. Maar heel Union verdient dit, het is een geweldig team”, besluit Charlotte.