Mignolet na Club Brugge – Fiorentina: “De Italianen waren de betere ploeg”

Mignolet na Club Brugge – Fiorentina: “De Italianen waren de betere ploeg”

9 mei - 10:52
6

Simon Mignolet, de doelman van Club Brugge, blikt terug op het 1-1 gelijkspel tegen Fiorentina dat ervoor zorgde dat Club Brugge niet doorging naar de finale. In de slotfase kwamen de Italianen op gelijke hoogte vanuit een strafschop. Volgens Mignolet heeft Fiorentina het tweeluik in de halve finale van de Conference League verdiend gewonnen.

Mignolet begint te vertellen over de teleurstelling bij Club Brugge na de uitschakeling tegen Fiorentina. “Ja, uiteraard is iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt ontgoocheld met dit resultaat,” aldus de Brugse doelman. “Desondanks kunnen en mogen we trots zijn op de wedstrijd die we gespeeld hebben. En ja, onze eerste helft was minder dan onze tweede helft maar dat was te wijten aan het spel van onze tegenstander”, deelt Mignolet via de officiële kanalen van Club Brugge.

Volgens Mignolet is Fiorentina de terechte finalist van de Conference League. “Fiorentina kan frisse jongens inbrengen die op hun beurt wegen op een verdediging en ik denk dat de Italianen de betere ploeg waren. Drie, vier ballen op het doelhout, daar komen we goed weg en blijft het toch lange tijd 1-0, waardoor we alles in eigen hand hadden. Dan begin je stilletjes te denken aan eventuele strafschoppen en weet je nooit wat er kan gebeuren, maar het is jammer dat een penalty beslist dat we niet naar de finale mogen”, besluit Mignolet.