Romano: Galatasaray licht optie Ziyech, aanvaller keert niet terug naar Chelsea

Romano: Galatasaray licht optie Ziyech, aanvaller keert niet terug naar Chelsea

8 mei - 13:44 Laatste update: 13:17

Hakim Ziyech zal ook volgend seizoen uitkomen voor Galatasaray. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano woensdagmiddag. De Turkse topclub heeft de optie in het contract van de ploegmakker van Dries Mertens gelicht, waardoor hij definitief wordt overgenomen van Chelsea.

Ziyech wordt dit seizoen gehuurd van Chelsea en doet het ondanks zijn blessureleed naar behoren in Turkije. Galatasaray is erg tevreden met de oud-Ajacied en heeft volgens Romano de koopoptie gelicht. Ziyech maakt komende zomer dus definitief de stap naar de Turkse koploper. Om welk bedrag het gaat, is nog niet bekend.

Volgens Romano heeft Chelsea de documenten reeds ondertekend en hebben beide clubs een overeenstemming weten te bereiken. Het lijkt daardoor slechts een kwestie van tijd voordat de clubs het officieel naar buiten brengen.

De Marokkaanse aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten is vooral de laatste wedstrijden uitstekend in vorm. Hij was goed voor vier doelpunten in zijn laatste vier wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.