Vermoedelijke XI Club Brugge: Skov Olsen krijgt voorkeur boven Skoras

Vermoedelijke XI Club Brugge: Skov Olsen krijgt voorkeur boven Skoras

8 mei - 07:02
2

Club Brugge staat woensdagavond in de returnmatch van de halve finale van de Conference League tegenover Fiorentina. Blauw-Zwart heeft een 2-3 nederlaag goed te maken. VoetbalPrimeur.be deelt de vermoedelijke elf waarmee Club Brugge gaat starten tegen Fiorentina. Andreas Skov Olsen wordt in de basis verwacht.  

Skov Olsen sukkelde met een blessure bij Club Brugge, maar is weer helemaal terug bij de formatie van interim-trainer Nicky Hayen. Michal Skoras bloeit ook op onder leiding van Hayen, toch wordt verwacht dat Skov Olsen de voorkeur krijgt boven Skoras tegen Fiorentina. De aanval wordt verder waarschijnlijk ingevuld met Igor Thiago en Ferran Jutgla.

Op het middenveld moet Club Brugge het stellen zonder Raphael Onyedika. In de heenmatch kreeg Onyedika twee gele kaarten waardoor hij de returnmatch aan zich voorbij moet laten gaan. Er wordt verwacht dat Denis Odoi de rol van Onyedika op zich mag nemen. Verder worden basisplaatsen verwacht voor kapitein Hans Vanaken en Hugo Vetlesen.

In de achterhoede liet interim-trainer Hayen doorschemeren dat Joel Ordonez de plek van Jorne Spileers ingaat nemen. Bjorn Meijer is geblesseerd geraakt tegen Royal Antwerp FC, waardoor Kyriani Sabbe en Maxim De Cuyper als backs worden verwacht. Mechele maakt de verdediging compleet met de ervaren Simon Mignolet in het doel.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge 
Mignolet - Sabbe, Ordonez, Mechele, De Cuyper - Odoi, Vetlesen, Vanaken - Skov Olsen, Thiago, Jutgla

Invallers: Bursik, Spileers, Seys, Balanta, Nielsen, Nusa, Homma, Skoras, Talbi, Zinckernagel