Brentford praat over Thiago-transfer: “Zijn plafond ligt volgens ons heel hoog”

Brentford praat over Thiago-transfer: “Zijn plafond ligt volgens ons heel hoog”

7 mei - 23:27
5

Brentford legt zo’n 37 miljoen euro op tafel voor Igor Thiago van Club Brugge. Directof of Football van Brentford Phil Giles sprak met Het Laatste Nieuws over de recordtransfer.

Brentford ziet veel kwaliteiten in Thiago. “We hebben Thiago gehaald omwille van verschillende facetten. Zijn fysieke kracht is ongelooflijk. Zijn pressing: evenzeer. Zijn werkkracht is enorm. Daar komt zijn attitude van pas. Het is een aardige jongen die wel op tafel durft kloppen wanneer het nodig is.”

De Engelsen legden een stevige som op tafel voor de Braziliaan. “We hebben ‘good money’ moeten betalen om Thiago te kopen. Maar iedereen binnen onze club was ervan overtuigd dat het de juiste keuze was. We zetten graag in op jonge spelers met een groeipotentieel. Het plafond van Thiago ligt volgens ons heel hoog.”

Brentford is aldus overtuigd dat hij zal slagen in de Premier League. “We hebben er veel vertrouwen in dat hij dat ook in de Premier League kan brengen. We zien de voorbije weken de echte Thiago. Daar zijn we hier in Brentford uiteraard heel gelukkig mee. We kunnen niet wachten om met hem te werken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.