Van Bommel blikt terug op de nederlaag van Antwerp op Anderlecht

Van Bommel: “Champions League-niveau, Anderlecht wist het op dat moment niet”

31 maart om 16:52
Laatste update: 31 maart om 17:13

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikt terug op de 1-0 nederlaag bij RSC Anderlecht. Van Bommel is zeer te spreken over de eerste helft van The Great Old tegen paars-wit. De hoofdtrainer baalt van de rode kaart van Owen Wijndal.

Van Bommel is complimenteus over de eerste helft van zijn formatie tegen Anderlecht. “Ik vond ons op Champions League-niveau spelen in de eerste helft, maar we konden niet scoren. We hadden volledige controle, alleen de laatste pass was net niet goed”, citeert Sporza van Bommel.

Van Bommel geeft aan dat Anderlecht het heel moeilijk had tegen Antwerp. “We domineerden volledig, Anderlecht wist het op dat moment niet en dat was onze verdienste”, geeft van Bommel aan.

Van Bommel baalt van het effect van de rode kaart van Wijndal vlak voor rust. “Door die rode kaart kwamen we dan in de problemen, maar dat hebben we zelf veroorzaakt. Dat heeft de wedstrijd wel veranderd. Het is jammer om op deze manier aan de play-offs te beginnen als je zo extreem goed speelde in de eerste helft”, besluit van Bommel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.