Reyners wil met Beerschot overtuigen tegen KRC Genk

Niet doorgebroken bij Genk, nu uitblinker bij Beerschot: "Het was zwaar"

29 maart om 18:32

Tom Reyners is momenteel één van de grote uitblinkers bij Beerschot én in de Challenger Pro League. Met tien goals en vier assists mag hij al terugblikken op een goed seizoen en dat wil hij tegen ex-ploeg Jong Genk nog eens extra in de verf zetten.

De nu 23-jarige Reyners speelde jaren in de jeugd van KRC Genk, die hij in 2020 verliet voor Waasland-Beveren. Afgelopen zomer trok hij richting Beerschot, waar hij nu één van de grote uitblinkers is.

Makkelijk had Reyners het de laatste jaren echter niet. "In 2019 bij de beloften van Genk scheurde ik de kruisband van mijn rechterknie tijdens de halve finale van de Beker van België. Mijn contract werd daarna niet verlengd. Dat was een zware periode", geeft Reyners aan bij Het Belang van Limburg.

Ook bij Waasland-Beveren brak hij niet door, maar inmiddels is hij een uitblinker bij Beerschot. "Ik ken mijn kwaliteiten. Ik moest alleen de kans krijgen om ze te tonen. Gelukkig had ik het vertrouwen van het bestuur en de coach en groeide ik naar mijn beste niveau", aldus de middenvelder.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.