Vrancken laat zich uit over toekomst bij KRC Genk: “Zitten elke week samen

Vrancken laat zich uit over toekomst bij KRC Genk: “Zitten elke week samen"

28 maart - 08:28 Laatste update: 09:38
7

Wouter Vrancken ligt onder vuur bij KRC Genk. De oefenmeester behaalde nipt Play-Off 1, maar na de salonremise tegen Westerlo krijgt hij de wind van voren. Vrancken sprak met Het Laatste Nieuws.

Vrancken wil nu vooral focussen op PO1. “Zoals altijd haal ik mijn voldoening uit het met de jongens werken op het veld. Daar ben ik zeer positief over. Ook met de staf kan het niet beter gaan dan het nu gaat. Dat zit echt wel goed. Verder is het nu gewoon belangrijk om niet te fel vooruit te kijken.”

Over de toekomst weet Vrancken niet veel. “Je kunt net zo goed aan McKenzie vragen wat hij volgend seizoen gaat doen. Het gaat nu even niet om mij of over een ander individu. Op dit moment is het hier zaak dat alle neuzen in dezelfde richting wijzen. Dat heb je nodig om goed aan die play-offs te beginnen.”

Vrancken spreekt vaak met het bestuur, maar niet over zijn contract. “Ja, maar we zitten elke week samen. (fijntjes) Dan gaat het onder meer over dat we ons niet moeten laten verdelen door externe zaken. Ik heb nog twee jaar contract. (glimlacht) Dus op zich hoeft daar niet over gepraat te worden.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)