Raman van Anderlecht naar Turkije: “Het ergste is dat ik blijkbaar naar Gent kon

Raman van Anderlecht naar Turkije: “Het ergste is dat ik blijkbaar naar Gent kon"

27 maart - 21:25
3

Benito Raman speelt tegenwoordig bij het Turkse Samsunspor. Volgens de aanvaller had hij nu ook bij KAA Gent kunnen zitten. Dat vertelt Raman zelf aan Sportwereld.

Raman was eerder dit seizoen overbodig geworden bij Anderlecht. Van Brian Riemer mocht hij de club verlaten. Uiteindelijk vond Raman een oplossing in Turkije. Daar heeft hij ondertussen zijn draai gevonden. "Maar eerlijk, ik had in het begin geen zin om te gaan", stelt Raman bij Sportwereld.

Voor Raman was er ook een tijdje Belgische interesse. In de zomer was zijn transfer naar STVV bijna rond en in de winterstop was hij in beeld bij Oud-Heverlee Leuven. "Het ergste is dat ik blijkbaar naar KAA Gent kon op de laatste dag van de Belgische wintermercato, maar ik hoorde pas achteraf hoe serieus die optie was”, aldus de aanvaller.

Raman heeft natuurlijk een verleden bij KAA Gent en voor hem zou het droom zijn om terug een Buffalo te worden. Tot een transfer kwam het evenwel niet. Eerst hield Michel Louwagie de boot af, maar na het vertrek van Hugo Cuypers werd Raman toch een optie voor Gent. Toen werkte Anderlecht niet mee. “Anderlecht was niet overtuigd omdat er een bepaalde manager tussen zat”, zegt Raman.

Volgens Raman was de hele zaak complex, maar was er uiteindelijk toch een akkoord. “Alleen heeft niemand mij dat gezegd en werd ik uiteindelijk richting Turkije geloodst, meent de spits nog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.