'Rode Duivel Mertens overweegt nóg een seizoen, niet bekend waar dat zal zijn'

'Rode Duivel Mertens overweegt nóg een seizoen, niet bekend waar dat zal zijn'

27 maart - 16:15 Laatste update: 28 maart - 09:51
8

Dries Mertens overwoog eerder te stoppen, maar sluit een langer verblijf niet uit. De voormalige Rode Duivel heeft nog geen besluit genomen of hij nog een seizoen bij Galatasaray blijft of naar een andere club gaat.

Mertens twijfelt nog over zijn toekomst. ''Om eerlijk te zijn, ik weet het niet zo goed. Ik heb de laatste weken veel nagedacht, maar ik heb nog geen definitieve beslissing genomen'', vertelde Mertens aan het Turkse Sabah.

Toch neigt de aanvaller naar doorgaan. ''Ik denk dat ik nog een jaar door zal gaan. Ik heb een baan waar ik van geniet en ik speel continu. Ik heb geen pijn of blessures'', zei Mertens.

Het blijft onzeker welk shirt Mertens zal dragen. ''Het kan hier zijn, het kan ergens anders zijn, maar het lijkt erop dat ik nog een jaar zal spelen'', aldus Mertens, die in de jeugd speelde bij KAA Gent en RSC Anderlecht.

Tot nu toe speelde Mertens dit seizoen 28 wedstrijden in de Süper Lig voor Galatasaray. Daarin wist hij 5 keer te scoren en gaf hij 11 assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.