Union heeft bijzondere vacature openstaan: omroeper

Union heeft nog vacature openstaan voor Play-Offs: club zoekt stadionspeaker

19 maart om 23:45

Voor supporters van Union Saint-Gilloise zou het wel eens een onvergetelijke Champions' Play-Off kunnen worden. Eén van hen maakt er mogelijk een nóg gedenkwaardigere periode van. Geïnteresseerden kunnen zich namelijk opgeven om ... de nieuwe stadionomroep(st)er te worden!

Via haar sociale media heeft Union een vacature uitgeschreven in de hoop snel een stadionspeaker te vinden. Die persoon in kwestie moet de komende vijf thuiswedstrijden in de Champions' Play-Off van de nodige vocale informatie voorzien. Waarom de club net nu van omroeper verandert, is niet helemaal duidelijk. Zijn die zich geroepen voelen, kunnen gewoon doorklikken naar de inschrijvingsmodule.

Gezien de huidige koppositie in het klassement zou het best kunnen dat de kersverse omroep(st)er Union naar de titel mag schreeuwen. Bij aanvang van de Play-Offs ziet de situatie er alvast rooskleurig uit. Les Unionistes tellen na de halvering drie punten voorsprong op stadsgenoot RSC Anderlecht, waarschijnlijk de enige overgebleven titelkandidaat. Verdere achtervolgers als Royal Antwerp FC en Club Brugge staan immers al op negen punten.