Ticketprijzen kwartfinale Club Brugge bekend, 10 euro korting voor 'Molde-fans'

Club Brugge maakt prijzen kwartfinales bekend en doet geste aan 13.000 fans

15 maart om 11:14

Vrijdagmiddag kent Club Brugge zijn tegenstander in de kwartfinales van de Conference League. Ondertussen heeft Blauw-Zwart de prijzen voor de thuismatch in het Jan Breydelstadion al bekendgemaakt. Voor 13.000 fans wacht er een korting van 10 euro.

Tegen Molde won Club Brugge met 3-0. Het Jan Breydelstadion zat evenwel verre van vol. Slechts 13.000 supporters zagen Club Brugge de Noren verslaan. Voor de fans die erbij waren tegen Molde is er goed nieuws. Zij krijgen een korting van 10 euro op hun ticket van de thuismatch van de kwartfinale.

'Op dinsdag 19 maart vanaf 16u00 krijgen abonnees voorrang op hun vaste zitje en dat een week lang. Op woensdag 27 maart volgt een korte wisselperiode voor abonnees wiens plaats door UEFA wordt gebruikt en op donderdag 28 maart om 10u00 is het aan de Club ID-houders. Een dag later start de vrije verkoop', laat Club Brugge weten.

De prijzen voor ID-houders starten – zonder korting – vanaf 27 euro en lopen op tot 38 euro. In de vrije verkoop variëren de prijzen – zonder korting – van 32 euro tot 44 euro.

De loting van de kwartfinales van de Conference League vindt plaats vrijdag om 14u00 en is LIVE te volgen op VoetbalPrimeur.be. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.