LIVE: Loting kwartfinales van de Conference League met Club Brugge

LIVE: Loting kwartfinales van de Conference League met Club Brugge

15 maart om 13:54
Laatste update: 15 maart om 13:54

Vrijdagmiddag vindt de loting van de kwartfinales van de Conference League. We gaan op zoek naar de volgende tegenstander van Club Brugge in Europa. De loting is LIVE te volgen vanaf 14u00 op VoetbalPrimeur.be.

 

Donderdagavond namen we helaas afscheid van Union. De Brusselaars namen wel in schoonheid afscheid van Europa door met 0-1 te winnen op het veld Fenerbahçe SK. Het goede nieuws is dat Club Brugge zich wel wist te plaatsen voor de laatste acht van de Conference League. Donderdag won het met 3-0 van Molde. De 2-1 nederlaag in Noorwegen werd zo uitgeveegd door Blauw-Zwart.

Ronny Deila en co leren vrijdagmiddag al hun volgende tegenstander kennen in de Conference League. Naast Club Brugge wisten ook deze zeven ploegen zich te plaatsen voor de laatste acht van het toernooi:
- Fenerbahçe SK (Turkije)
- Fiorentina (Italië)
- PAOK (Griekenland)
- Viktoria Plzen (Tsjechië)
- Aston Villa (Engeland)
- LOSC (Frankrijk)
- Olympiakos Piraeus (Griekenland)

Bij de loting van de kwartfinales wordt er niet gewerkt met reekshoofden. Club Brugge kan dus alle andere zeven ploegen loten. Er wordt ook meteen geloot voor de halve finales en de finale. 

De kwartfinales worden afgewerkt op 11 en 18 april. De halve finales zijn voorzien op 2 en 9 mei. De finale vindt daar jaar plaats in Griekenland en dat op 29 mei.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.