Casper Nielsen blikt vooruit op Molde - Club Brugge

Blauw-Zwart voor Europese avond: “Bij Club Brugge is er altijd druk”

6 maart om 20:46

Club Brugge neemt het donderdag in de Conference League op tegen Molde. Na de 0-3 zege tegen KRC Genk wil Blauw-Zwart het ook goed doen in Europa. Een dag voor de match blikt Casper Nielsen voouit op de Europese avond van Club Brugge in Noorwegen.

Woensdag was het een drukke dag voor de spelers van Club Brugge. Ze namen het vliegtuig richting het noorden en trainden al in het Akerstadion. Nielsen mocht daarna – zoals zijn trainer Ronny Deila – de pers te woord staan in Noorwegen.

Zondag tankte Club Brugge vertrouwen in Limburg. “Daarvoor hadden we ook al goede prestaties neergezet. Maar toen haalden we geen resultaat”, stelde Nielsen tijdens de persconferentie.

Net zoals tegen Genk wil Nielsen ook winnen van Molde. “Hopelijk kunnen we de prestatie van in Genk meenemen naar Noorwegen. Met de sfeer in de groep en het geloof zit het alvast goed”, stelde de middenvelder.

Club Brugge ligt uit de Beker van België en ook de Belgische titel lijkt (voorlopig) ver weg voor Blauw-Zwart. De Conference League lijkt op dit moment nog de enige prijs die Club Brugge dit seizoen kan halen. "Of dat voor druk zorgt? Bij Club Brugge is er altijd druk. Hopelijk kunnen we met een goed resultaat terugkeren naar België."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.