Club Brugge reist via Lille naar Molde

Club Brugge reist niet via Oostende naar Molde, woensdagavond verkenning

6 maart om 09:00
Laatste update: 6 maart om 09:15

De selectie van Club Brugge reist deze woensdag af naar Noorwegen, waar donderdagavond de heenwedstrijd uit de achtste finale van de Conference League op het programma staat. Tegen Molde FK moet Blauw-Zwart haar seizoen wat meer kleur geven. Het vertrek gebeurde vanop een andere luchthaven dan gebruikelijk.

Normaal gezien neemt Club Brugge vluchten vanop de luchthaven van Oostende bij Europese verplaatsingen. Ditmaal is dat niet het geval, staat te lezen op de clubwebsite. Spelers, staf en bestuur stijgen op vanuit het Noord-Franse Lille. Iets na 13u zou Club voet op Noorse bodem moeten zetten.

Vervolgens trekt de selectie naar het hotel, waar er even rust voorzien is. Woensdagavond begint dan de opbouw naar de confrontatie met Molde. Om 17u45 staat een persconferentie van Ronny Deila gepland. Aansluitend trainen zijn manschappen een eerste en laatste keer in het Aker Stadion. De aftrap van het duel is donderdag om 18u45; een week later volgt de terugpartij in Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.