'Toekomst wanhopige Ten Hag steeds somberder'

Ten Hag moet vrezen voor ontslag bij United: 'Toekomst steeds somberder'

26 februari om 21:50

Manchester United leek de voorbije weken aan de beterende hand, maar na de nederlaag tegen Fulham wordt het vuur op Erik ten Hag weer geopend. The Sun beweert dat de toekomst van 'de wanhopige Nederlandse manager er steeds somberder uitziet'.

De boulevardkrant meldt dat de positie van Ten Hag onder druk staat nu United de top-vier van de Premier League uit zicht ziet verdwijnen. Dat de ex-coach van Ajax zich vastklampte aan de lichtpuntjes, zorgt voor onbegrip. Zo prees hij het karakter van zijn ploeg na de 1-2 nederlaag. Ook wees hij op 'the bigger picture', die er uitstekend uit zou zien.

Volgens The Sun klinkt er wanhoop door in de woorden van Ten Hag. 'Hij probeert ons van dingen te overtuigen, terwijl het bewijs dat we voor onze ogen zien op iets anders wijst', schrijft de boulevardkrant. 'Ja, ze misten hun in vorm zijnde spits Rasmus Hojlund. Maar dat was geen excuus voor United's onsamenhangende en krakkemikkige optreden, waar alleen Alejandro Garnacho met enig krediet uit naar voren kwam.'

The Sun denkt dat Ten Hag zich dan ook zorgen moet maken. 'Het riep nog meer vragen op - of verontrustend genoeg voor Ten Hag, misschien wel meer antwoorden – voor de nieuwe mede-eigenaar Sir Jim Ratcliffe.'

Manchester United staat zesde in de Premier League. Nummer vier Aston Villa heeft acht punten meer. Daarmee is een Champions League-ticket ver weg voor The Mancunians.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.