Burgess na Union – Standard

Burgess na Union – Standard: “Nu kijken we uit naar bekermatch Club Brugge”

26 februari om 10:59

Christian Burgess, de centrale verdediger van Union SG, reageert na de met 2-1 gewonnen match tegen Standard. Burgess zag dat het tot het laatste moment spannend was voor Union tegen Standard.

Burgess geeft aan dat het tot het einde spannend was tussen Union en Standard. “Op het einde was het wat zenuwslopend. We hadden een aantal kansen op de counter om de wedstrijd te beslissen en als je die niet benut, dan blijft het spannend. Maar de jongens hebben goed standgehouden, ik ben erg trots op hen”, citeert Sporza Burgess.

Burgess vertelt verder over de ambitie van Union na de match met Standard. “Ons hoofddoel blijft het kampioenschap, we willen de Belgische landstitel veroveren. De wedstrijd tegen Frankfurt is een bonus die we zelf afgedwongen hebben en daar moeten we van genieten, maar het zijn wedstrijden zoals deze tegen Standard waar het écht om gaat”, deelt Burgess.

Burgess sluit af door vooruit te blikken op de aankomende Croky Cup-halve finale tegen Club Brugge. De eerste match van het tweeluik won Club Brugge met 2-1. “Nu kijken we uit naar de bekerwedstrijd tegen Club Brugge. Beide teams zullen vol voor die finaleplaats gaan”, besluit Burgess.