Sadiki droomt na stunt van Union SG: “Ik denk dat een finale mogelijk is”

Sadiki droomt na stunt van Union SG: “Ik denk dat een finale mogelijk is”

23 februari om 08:11

Union SG schakelde Eintracht Frankfurt uit in de Conference League. In Brussel werd het 2-2, maar in Duitsland was de leider van de Jupiler Pro League met 1-2 te sterk. Noah Sadiki sprak met Het Nieuwsblad.

Union SG kwam met honger voor de dag tegen Frankfurt. “Het was voetballen tegen een goeie ploeg, maar we wisten dat we genoeg kwaliteit hadden om ze uit te schakelen. Geen moment hebben we gedacht dat we het niet zouden kunnen. We zijn er dan ook vol voor gegaan.”

Sadiki droomt luidop na de stunt van Union SG. “Wat Union kan stoppen? We kunnen enkel onszelf stoppen, we mogen geen enkele tegenstander onderschatten. Ik denk dat een finale mogelijk is. We hebben er de kwaliteiten voor.”

Door de schorsing van Charles Vanhoutte mocht Sadiki in de basis starten. “Het programma is druk, maar ik speel liever veel wedstrijden dan altijd te moeten trainen. Ik moet Charles trouwens bedanken, tegen Liverpool kon ik ook spelen omdat hij geschorst was. (lacht) Hij is belangrijk voor mijn carrière.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.