Deila over Thiago en Cercle Brugge-Club Brugge

Deila over Thiago en derby Cercle Brugge-Club Brugge: “Ik ben niet bezorgd”

18 februari om 13:37
Laatste update: 18 februari om 13:37

Zondagmiddag staat de Brugse derby op het programma. Ronny Deila en co strijden voor de eer en de drie punten. Voor de start van de partij sprak Deila nog met de pers. 

Igor Thiago start (uiteraard). De Braziliaan verkeert in uitstekende vorm met ondertussen al zestien doelpunten. Eerder deze week raakte bekend dat de spits deze zomer verkast naar de Premier League om er bij Brentford in de aanval te staan. Deila gelooft alvast niet dat dit voor afleiding zal zorgen. “Ik ben totaal niet bezorgd over Thiago. Hij is een top professional en wil hier nog iets mooi neerzetten”, aldus Deila.

“We weten hoe Cercle speelt, we zullen heel secuur moeten zijn en voor voldoende snelheid zorgen. Als je ze kan breken, zullen er kansen komen.” Achterin heeft Deila voor Ordonez gekozen. Spileers blijft dus op de bank. 

“Ik kies voor Ordonez vandaag, hij is fit en heel sterk in luchtduels en dat wordt heel belangrijk vandaag. Jorne doet het ook fantastisch, we hebben ook gewoon meerdere opties nodig met zoveel matchen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.