Liverpool over toekomst Mbappé

Geruchten Mbappé ontkracht bij Liverpool: 'We weten waar hij heengaat'

17 februari om 17:40

De aanhang van Liverpool hoeft niet te rekenen op de komst van Kylian Mbappé. Ibrahima Konaté, verdediger van The Reds, lijkt te weten waar de toekomst van de Paris Saint-Germain-vedette ligt.

Er is veel te doen om Mbappé. Het is zeker dat de Fransman na dit seizoen vertrekt bij PSG, waardoor er volop gespeculeerd wordt over zijn toekomst. Real Madrid lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn om Mbappé in te lijven, al wordt de 25-jarige aanvaller in het geruchtencircuit ook gelinkt aan onder meer Liverpool. Konaté, ploeggenoot van Mbappé bij de Franse nationale ploeg, wordt na het duel met Brentford (1-4) gevraagd naar de situatie van de sterspeler.

"In alle eerlijkheid, denk je echt dat hij naar Liverpool komt?", vraagt hij aan de interviewer van Canal+. "Wij zijn er totaal niet mee bezig. We weten allemaal waar hij heengaat." Daarmee lijkt Konaté te doelen op Real. De Koninklijke heeft al een aanbod neergelegd bij de entourage van Mbappé. Vooralsnog zijn beide partijen in onderhandeling met elkaar en wordt het huidige bod van Real te laag bevonden.