De Witte over Vanhaezebrouck bij Gent

De Witte over Vanhaezebrouck bij Gent: "Denk dat hij nu weer vol geloof zit"

14 februari om 17:59
Laatste update: 14 februari om 18:01

KAA Gent verkocht in de afgelopen winterse mercato voor bijna 50 miljoen euro aan spelers. Het transferbeleid blijkt een negatief effect te hebben op de prestaties in de Jupiler Pro League. Ivan De Witte vertelt over hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck en de aanhoudende ambities van Gent.

Ondanks dat Gent een andere selectie heeft na de wintermercato, vindt De Witte niet dat de ambities van De Buffalo’s moeten worden bijgesteld. “Ik vind dat we nog altijd met veel enthousiasme en vooral veel geloof naar de volgende matchen moeten toeleven”, citeert Sporza De Witte.

De Witte reageert ook op Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van Gent maakte het afgelopen weekend een gelaten indruk. “Ik denk dat hij nu al weer vol adrenaline en energie zit om de volgende wedstrijden vol geloof aan te pakken”, aldus De Witte.

De Witte vertelt verder dat hij geen donderpreek kwam geven bij de selectie van Gent na de tegenvallende resultaten in de Jupiler Pro League. “Ik ben vorige week al in de kleedkamer geweest. Dat mag je niet te veel doen, anders heeft het geen zin”, meent De Witte.

De Witte sluit af door terug te blikken op de laatste match tegen Cercle Brugge. Er werd thuis met 1-2 verloren, terwijl Cercle Brugge lange tijd met 10 man stond. “Je kunt ook moeilijk zeggen dat er tegen Cercle Brugge geen inzet was. Veel inzet, maar ook veel pech”, besluit De Witte.