Club Brugge ziet duo terugkeren, maar Cercle mist al twee pionnen in derby

11 februari om 21:30

Op speeldag 26 in de JPL staat de Brugse derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge op het programma. In dat duel kan Club Brugge weer rekenen op enkele pionnen, terwijl Cercle Brugge al zeker twee pionnen moet missen.

Bij de Vereniging kan er komend weekend namelijk geen beroep worden gedaan op Flavio Nazinho. De linksachter van Cercle kregen tegen KAA Gent twee gele kaarten en is dus geschorst voor de belangrijke Brugse derby. Hij is niet de enige die er niet bij zal zijn. Zo kreeg Thibo Somers een gele kaart en is hij er dus ook niet bij.

Ook onder meer Hannes Van der Brugge en Kevin Denkey moesten vrezen voor een schorsing. Zij pakten tegen KAA Gent echter geen geel karton en zijn er tegen Club Brugge dus gewoon bij. Blauw-Zwart kan zondag dan weer rekenen op Hans Vanaken, en Igor Thiago, die terug zijn na hun schorsingsdag tegen KAS Eupen te hebben uitgezeten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.