Club Brugge wint van Eupen

Club Brugge boekt een probleemloze en comfortabele zege op KAS Eupen

10 februari om 22:34
Laatste update: 10 februari om 22:42

Club Brugge heeft in het Jan Breydelstadion een zeer comfortabele 4-0 zege geboekt op KAS Eupen. Namens Club Brugge kwamen Casper Nielsen, Ferran Jutgla, Andreas Skov Olsen en Brandon Mechele tot scoren.

Het was direct Club Brugge dat in het Jan Breydelstadion het initiatief nam tegen KAS Eupen. In de 14e minuut resulteerde dit in de openingstreffer van Blauw-Zwart. Casper Nielsen mocht de 1-0 binnenwerken nadat de bal via een fraaie dribbel van Antonio Nusa op gelukkige wijze voor de voeten van Nielsen belandde.

Eupen legde zich niet neer bij de achterstand. De Panda’s toonde de wil om wat terug te doen. Toch kon het niet voorkomen dat Jutgla de voorsprong van Club Brugge in de 30e minuut verdubbelde. Doelman Slonina bracht redding op een poging van Nielsen, maar Jutgla kon de rebound binnenwerken.

Het bleek een comfortabele eerste helft voor Club Brugge tegen Eupen. Zonder al te veel moeite kwam Club Brugge op voorsprong. Het zorgde ervoor dat Club Brugge zich ook in de tweede helft af en toe op de automatische piloot toonde.

In de 75e minuut wist Club Brugge verder afstand te nemen van Eupen. Het doelpunt hing al even in de lucht en Skov Olsen was uiteindelijk degene die hem maakte. De Deen wist via zijn eigen typische actie de bal in de verre hoek te plaatsen.

De comfortabele voorsprong van Club Brugge werd drie minuten later nog verder uitgebouwd. Het was Mechele die in de 78e minuut de 4-0 binnenkopte. De verdediger wist de voorzet met zijn kruin te verlengen waardoor Slonina er niet meer bij kon.

In de slotfase vond Club Brugge het wel genoeg en kon Eupen niets meer terugdoen. Het werd uiteindelijk een gemakkelijke 4-0 overwinning van Club Brugge op Eupen in het Jan Breydelstadion.