Blessin na Union – Westerlo

Blessin na Union – Westerlo: “Voor de penalty verdienden we al geen overwinning”

10 februari om 21:40

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt terug op het 2-2 gelijkspel tegen KVC Westerlo. In eigen huis leek Union een 2-1 overwinning te gaan boeken, totdat Westerlo via een late strafschop toch de gelijkmaker nog kon maken.

Blessin geeft aan waar het fout ging voor Union tegen Westerlo. “In het begin en op het einde had ik een slecht gevoel. Normaal gezien hadden onze twee goals moeten volstaan om te winnen. We hadden alles onder controle, maar op het einde waren we niet hongerig genoeg om die derde goal te maken”, citeert Sporza Blessin.

Blessin is ook hard voor Union na het gelijkspel tegen Westerlo. “Maar als je zulke fouten maakt, dan moet je geen excuses zoeken. Nog voor de penalty had ik niet het gevoel dat we een duidelijke overwinning verdienden. Het is onze eigen fout dat we wedstrijd niet beslist hebben voor die late tegengoal”, aldus Blessin.

Blessin geeft aan dat de hoofdtrainer geen mening heeft over de late strafschop van Westerlo tegen Union. “Over de tussenkomst van de VAR kan ik niks zeggen. Het was te ver voor mij. Voor die situatie hadden we de mogelijkheid om de bal op te ruimen. Als het een fout is, dan is het een fout”, besluit Blessin.