Robert-Jan Vanwesemael hoopt op doorbraak bij STVV

Een nieuwe geheim wapen voor STVV? "Ik voel me goed bij deze club"

8 februari om 23:44

STVV nam deze winter afscheid van Daiku Hashioka en zag de Japanner richting Engeland verhuizen. Iemand moet het vertrek van de rechtsachter opvangen. Dat zou weleens kunnen worden.

Na het vertrek van Hashioka kreeg Vanwesemael al minuten van coach Thorsten Fink. De rechtsachter hield zich ook staande en is tevreden met zijn kansen. "Ik werd vorig seizoen al uitgeleend aan Tienen en nu was er wederom sprake van een uitleenbeurt (aan Lierse), maar de club sprak zijn vertrouwen in mij uit", zegt hij in Het Belang van Limburg.

"Omdat verwacht werd dat Hashioka al in die zomer getransfereerd zou worden, rekenden ze op mij", geeft hij aan. Of de 21-jarige rechtsachter zal blijven, is echter nog maar de vraag. Hij heeft namelijk een aflopend contract.

"Nu loopt er een optie die einde maart gelicht moet worden. We zullen zien wat STVV dan beslist. Daar zal mijn toekomst van afhangen. Ik hoop op een verlengd verblijf, want ik voel me goed bij deze club", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.