Royal Antwerp FC krijgt 'stevige duw in de rug'

Royal Antwerp FC krijgt 'stevige duw in de rug' met Stanley als nieuwe partner

1 februari om 14:59

Royal Antwerp FC heeft via de officiële kanalen bevestigd dat het met Stanley Black & Decker een nieuw partnerschap aangaat. Volgens The Great Old geeft Stanley Antwerp tot en met 2025 een ‘stevige duw in de rug!’

Antwerp zegt het volgende over het partnerschap met Stanley. ‘Hun innovatieve producten helpen al ruim 175 jaar bij het bouwen, repareren en beschermen van onze wereld. Daarbij staan toewijding aan uitmuntendheid en professionalisme voorop, net als bij RAFC’, deelt Antwerp.

Namens Stanley reageert ook Patrick Diepenbach, de General Manager, op de samenwerking met Antwerp. ‘RAFC is een fantastische partner om mee samen te werken, de waarden van ‘The Great Old’ sluiten perfect aan bij die van STANLEY. Daarom bundelen we onze krachten en vergroten we onze zichtbaarheid in het stadion van deze geweldige club met een rijke geschiedenis en een enorme passie voor voetbal’, aldus Diepenbach.

Diepenbach geeft aan dat Stanley trots is om samen te werken met Antwerp. ‘Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking met RAFC en zijn trots om deel uit te maken van hun verhaal! Bij RAFC loopt het 𝘨𝘰𝘦 𝘨𝘦𝘳𝘪𝘦𝘧 op het veld, bij STANLEY zit het in de gereedschapskist!’ besluit Diepenbach.