Gent-Maccabi Haifa zonder supporters, regeling voor gekochte tickets

Gent-Maccabi Haifa zonder supporters, regeling voor gekochte tickets bekend

1 februari om 13:11
Laatste update: 1 februari om 13:37

De wedstrijd van KAA Gent tegen het Israëlische Maccabi Haifa in de Conference League op 21 februari zal achter gesloten deuren plaatsvinden, wegens veiligheidsredenen. Voor de 6000 supporters die al een ticket kochten wordt nu een regeling getroffen. Dat meldt KAA Gent via haar officiële kanalen.

De veiligheidsdiensten vinden de risico’s te groot gezien 'de spanning in het conflict tussen Israël en Palestina'. Dat liet de Stad Gent weten in een lange brief: "Dat dergelijke dreiging ook bij ons bijzonder ernstig moet genomen worden bewijzen de recent verijdelde aanslagen tegen verschillende Joodse doelwitten in Brussel en Antwerpen en de aanslag in Brussel tijdens de interland België-Zweden." Daarom wordt de toegang verboden voor zowel thuis- als uitsupporters.

KAA Gent had een DUO DEAL gelanceerd voor zowel de match tegen Maccabi Haifa als Club Brugge. Wie zo een DUO DEAL online kocht krijgt het resterende bedrag teruggestort. Wie er een aan het loket kocht krijgt een voucher voor toekomstige aankopen van tickets of abonnementen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.