Ivan Leko op de persconferentie voor duel tussen Standard en Royal Antwerp FC

Leko (Standard): "Denk niet dat er een goed moment bestaat om Antwerp te bekampen"

29 januari om 17:01

Woensdagavond staat het duel tussen Standard en Royal Antwerp FC op het programma in de Jupiler Pro League. Standard slaagde er sinds 25 november tegen KRC Genk niet meer in om een competitieduel te winnen en wil daar tegen de kampioen verandering in brengen. Ivan Leko is zich alvast bewust van de situatie in Luik.

Leko heeft tijdens zijn persconferentie alvast veel respect voor de bezoekers uit Antwerpen. "We kennen allemaal de kwaliteiten van dit Antwerp", klinkt het op de persconferentie. "Ik denk niet dat er een goed moment bestaat om het tegen hen op te nemen."

Toch wil Leko uitgaan van eigen kracht. "Desondanks zijn we honderd procent gefocust op onszelf. We zullen ons negentig minuten lang moeten concentreren om een resultaat te halen tegen Antwerp", voegt de Standard-coach toe.

Om dat resultaat neer te zetten richt Leko zich vooral op de ingesteldheid die hij van zijn spelers verwacht. "Elke match moet gespeeld worden alsof het onze laatste is. We moeten op alle gebied het maximum geven", besluit hij.

Standard staat momenteel op de tiende plek in de stand met vierentwintig punten. Antwerp doet beter en staat zesde met vijfendertig punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.