KRC Genk en DAZN slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan

KRC Genk en DAZN slaan de handen ineen en gaan een samenwerking aan

22 januari om 15:50
Laatste update: 22 januari om 15:51

KRC Genk en DAZN gaan een samenwerking aan. Dat houdt onder andere in dat supporters elke week beelden achter de schermen te zien krijgen. Dat meldt KRC Genk via de officiële kanalen

'Voortaan krijg je elke week een unieke blik achter de schermen. Exclusieve reportages met gevestigde waarden en aanstormend talent dat het mooie weer maakt bij Jong Genk of bij onze geroemde academie geven je meer dan ooit een inkijk in onze club. Al het KRC Genk nieuws verschijnt elke week op de KRC Genk hub in de DAZN app', schreef KRC Genk op de officiële clubpagina. 

'Kapitein Bryan Heynen bijt de spits af met een exclusief interview op stage in Benidorm. Dinsdag focussen we samen met de trainer van Jong Genk, Jelle Coen, op de succesvolle herstart van Jong Genk in de Challenger Pro League. Vrijdag zetten we de spot op Andi Zeqiri. De Zwitsere goalgetter blikt terug op zijn carrière tot noch toe en op zijn eerste maanden bij blauw-wit', aldus Genk.

Genk staat momenteel op de 5e plek in de Jupiler Pro League. Aanstaande zondag speelt Genk tegen STVV.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.